flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Донецької області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії "Б"

13 вересня 2018, 15:35

Господарський суд Донецької області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії "Б" який відбудеться

03-05 жовтня 2018 року о 10:00 годині 

за адресою місто Харків, проспект Науки, 5:

 

  1. Начальник відділу судової статистики та інформаційних технологій -1 вакансія. Наказ від 13.09.2018 року №258-к про оголошення конкурсу на заміщення посад державної служби господарського суду Донецької області та Умови проведення конкурсу.

 

Перелік документів на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б», необхідних для участі в конкурсі та строк їх подання:

 

  1. Копія паспорта громадянина України;

2.Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади, до якої додається резюме у довільній формі;

  1. Письмова заява, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиноютретьоюабо четвертою статті 1 Закону України  “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;
  2. Копія (копії) документа (документів) про освіту;
  3. Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого  посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування);
  4. Заповнена особова картка встановленого зразка;
  5. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.
  6. заява про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання.

 

Працівники апарату господарського суду Донецької області, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у конкурсі.

На офіційному сайті Національного агентства України з питань  державної служби у розділі "Тестування" розміщена коротка інструкція користувача з проходження тестування.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо надається за телефоном (057)702-08-52 або під час особистого прийому в приміщенні суду за адресою:

61022, м. Харків, проспект Науки, 5, кабінет №402 (4 поверх) щоденно з 9 до 16 години (перерва з 13:00 до 13:45 години).