flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Помічники суддів пройшли дистанційне навчання

27 липня 2020, 09:49

З 20 по 24 липня 2020 року помічники суддів Господарського суду Донецької області пройшли онлайн підготовку помічників суддів і консультантів місцевих та апеляційних господарських судів, яка проводилась Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Протягом навчання були висвітлені питання щодо застосування норм земельного законодавства при вирішені спору в господарських судах, судової практики застосування антимонопольного  та конкурентного законодавства, особливості провадження у справах за участю іноземних суб’єктів господарювання та інше.

Суддя Авдіївського міського суду Донецької області Олена Панченко розповіла учасникам заходу про «Тайм – менеджмент у діяльності помічника судді та секретаря судового засідання».

Психолог лабораторії психологічних та соціологічних досліджень Навчально - наукового інституту якості освіти Харківського медичного університету, кандидат психологічних наук, психолог-практик Анастасія Горецька розглянула зі слухачами психологію діяльності працівників апарату суду, засоби оптимізації міжособистісних стосунків у колективі та запобігання ефекту професійного вигорання.