flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Онлайн навчання для керівників і заступників керівників апаратів, начальників і заступників начальників структурних підрозділів апаратів місцевих (окружних), апеляційних судів та Вищого антикорупційного суду.

24 червня 2020, 13:57

З 15 по 19 червня 2020 року Національна школа суддів України провела дистанційне онлайн навчання за програмою підготовки керівників і заступників керівників апаратів, начальників і заступників начальників структурних підрозділів апаратів місцевих (окружних), апеляційних судів та Вищого антикорупційного суду.

Протягом начального тижня були висвітлені теми: психологічне вигорання працівників апарату суду, робота в команді, комунікація та лідерство, актуальні питання розгляду трудових спорів під час карантину, українське ділове мовлення.

Професор кафедри парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України, кандидат юридичних наук, доцент Ростислав Марчук ознайомив слухачів із новелами антикорупційного законодавства у судовій владі.

Суддя Авдіївського міськрайонного суду Донецької області розповіла учасникам про орієнтацію та адаптацію новопризначених працівників. Надала поради щодо мотивації персоналу, навчання та контроль за виконанням поставлених завдань.

Після завершення навчання учасники пройшли анкетування для зворотного зв’язку.