flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Господарського суду Донецької області взяли участь в онлайн семінарі

10 червня 2020, 14:12

05 червня 2020 року Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України в онлайн режимі провело семінар для працівників апаратів судів на тему: «Забезпечення гласності та відкритості судового процесу».

В ході семінару були висвітлені такі питання: принцип гласності як одна із засад правосуддя; інформаційне лідерство суду як спосіб запобігання тиску та кризових ситуацій; систематизація законодавства, що відображає право на відкриті слухання в Україні та регулює взаємодію ЗМІ та громади; забезпечення доступності повноти та зрозумілості інформації отриманої з суду; внутрішньо-особисті конфлікти при виконанні професійних обов’язків. Управління конфліктом.

Від Господарського суду Донецької області в заході прийняли участь: прес-секретар Оксана Романцова, начальник відділу аналітичного та інформаційного забезпечення Наталія Гревцова, заступник начальника відділу аналітичного та інформаційного забезпечення Карен Ніазян, провідний спеціаліст відділу аналітичного та інформаційного забезпечення Дар’я Кліменко, провідний спеціаліст відділу аналітичного та інформаційного забезпечення Марина Хадієва та судовий розпорядник Владислава Обухова.