flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл з банкрутства

13 грудня 2019, 15:15

Сьогодні в господарському суді Донецької та Луганської областей в межах Проекту ЄС «Право-Justice», організованого Європейським союзом для України, відбувся круглий стіл на тему: «Обговорення питань пов’язаних з банкрутством на окупованих територіях, банкрутством державних підприємств підрахунком внутрішнього боргу України».

З вітальним словом до учасників круглого столу звернулися голова господарського суду Донецької області Олена Сковородіна та керівник Проекту ЄС «Право-Justice» Довідас Віткаускас.

Експертом Проекту було представлено презентацію проекту звіту щодо структури внутрішнього боргу України.

Учасники обговорили проблеми обмежень у застосуванні процедур банкрутства до боржників – об’єктів державної власності, процедуру банкрутства відповідно до Кодексу з процедур банкрутства, у тому числі банкрутство державних підприємств, особливості процедури для окупованих територій та особливості продажу майна боржника та погашення заборгованості із заробітної плати в зоні ООС.

Від господарського суду Донецької області у круглому столі взяли участь судді Олена Сковородіна, Поліна Демідова, Катерина Аксьонова, Юлія Бокова, Олександр Говорун, Ганна Левшина, Ганна Курило, Максим Лейба, Юлія Макарова, Світлана Тарапата, Олена Шилова, Оксана Чернова.