flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Донецької області знаходиться під надійною охороною Служби судової охорони

12 грудня 2019, 16:55

11 грудня 2019 року в господарському суді Донецької області та господарському суді Луганської області відбулось урочисте представлення працівників Територіального управління Служби судової охорони в Харківській області. Голови суду Олена Сковородіна та Євген Лісовицький привітали керівництво Служби судової охорони з початком несення служби та виразили надію на подальшу плідну співпрацю.

За українським звичаєм гостинності та з нагоди започаткування співпраці керівнику Територіального управління Служби судової охорони в Харківській області вручили запашний коровай. Також, приємним сюрпризом стали квіти від співробітників Служби судової охорони для працівниць суду.

Відповідно до Положення про службу Судової охорони основними завданнями служби судової охорони є: підтримка громадського порядку в суді; припинення проявів неповаги до суду; охорона приміщень суду, органів та установ системи правосуддя; виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду; забезпечення безпеки учасників судового процесу в суді.

Працівники Служби судової охорони під час виконання службових обов’язків мають право застосовувати зброю, заходи фізичного впливу та спеціальні засоби.

Бажаємо співробітникам Територіального управління Служби судової охорони в Харківській області області наснаги, пильності та легкої служби.