flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

VIII Судовий форум Асоціації правників України

04 жовтня 2019, 17:44

3-4 жовтня 2019 року в м. Києві відбувся VIII Судовий форум Асоціації правників України.  Цього року темою форуму стало «TRIAS POLITICA: суд у системі гілок влади».

Форум є одним із наймасштабніших та найвпливовіших заходів року, що традиційно об’єднує на незалежному майданчику представників судової влади, міжнародних та національних експертів, практикуючих юристів для обговорення актуальних питань, пов’язаних з функціонуванням судової системи. Захід організовано Асоціацією правників України спільно з Проектом Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні».

Мета заходу полягала в  обговоренні із представниками судових інституцій, міжнародними та національними експертами актуальних питань, пов’язаних з функціонуванням судової системи України.

 

Учасниками форуму стали голова Верховного Суду Данішевська В.І. голова Вищої ради правосуддя Овсієнко А.А., судді Конституційного Суду України та Верховного Суду, представники Ради суддів України, Міністерства юстиції України, судді, міжнародні експерти та представники Ради Європи, а також практикуючі юристи та представники ЗМІ.

В заході взяли участь голова господарського суду Донецької області Олена Сковородіна та суддя господарського суду Донецької області Константин Харакоз.