flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено результати конкурсного відбору кандидатів для участі у сертифікатній програмі «Практичний курс з верховенства права (правовладдя)»

24 вересня 2019, 14:53

Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого у співпраці з Університетом Південної Кароліни (США) за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя» оголошено конкурс для участі в сертифікатній програмі з верховенства права, на який було подано 215 заяв.

За результатами конкурсу відібрано 30 учасників, серед яких суддя господарського суду Донецької області Харакоз Костянтин. Перша навчальна сесія в рамках сертифікатної програми триватиме п’ять повних робочих днів в період з 21 до 25 жовтня, друга сесія – з 18 до 22 листопада 2019 року. Обидві навчальні сесії відбудуться у місті Харкові.

З детальною інформацією щодо участі в сесіях можна ознайомитись за посиланням https://newjustice.org.ua/uk/novini/ogoloshennya-za-rezultatami-konkursnogo-vidboru-kandidativ-dlya-uchasti-u-sertifikatnij-programi-praktichnij-kurs-z-verhovenstva-prava-pravovladdya-2019-2020/.