flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Фестиваль ідей 2019

27 серпня 2019, 16:49

З 24 по 26 серпня 2019 року в Одесі відбувався Фестиваль ідей - відкритий форум для лідерів суспільної думки, лідерів бізнесу, територіальних громад, мистецьких об’єднань, благодійних організацій та інших спільнот. Метою щорічного заходу є поглиблене дослідження проблем, обмін ідеями щодо їх подолання та пошуку шляхів їх реалізації задля гідного та щасливого життя людини у світі, що стрімко розвивається.

Спікерами цьогорічного Фестивалю ідей 2019 за участю Словацького головування в ОБСЄ в Україні та Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні представлено презентацію про правову еволюцію гендерної проблематики, ознайомчий практикум із використання діалогового інструментарію в конфліктних ситуаціях.

Зокрема, в рамках Фестивалю, Послом Вайдотасом Вербою – Головним радником спікеру парламенту Литви з питань зовнішньої політики проведено дискурс на тему: «Політика діалогу і діалог як політика: глобальні контексти правових трансформацій». Протягом виступу учасники мали можливість подискутувати про діалог як інструмент та форму політики керування процесами на прикладі правових трансформацій, про етос діалогу, його потенціал для забезпечення інклюзивності та прозорості державного управління.

В заході взяв участь суддя господарського суду Донецької області Константин Харакоз.