flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засідання Донбаської регіональної ради з питань реформи правосуддя.

02 серпня 2019, 11:35

01 серпня 2019 року в приміщенні Східного апеляційного господарського суду в межах Проекту ЄС «Право-Justice», організованого Європейським Союзом для України, відбулось засідання Донбаської регіональної ради реформ правосуддя. Модератором заходу з боку європейського товариства був міжнародний експерт проекту «Право-Justice» Карстен Марке.

 

У зустрічі взяли участь судді, керівник Проекту ЄС «Право - Justice», національні та міжнародні експерти, а також заступник керівника Офісу Президента України.

Метою заходу було вдосконалення координації реформ у секторі юстиції. Зокрема, в рамках засідання обговоренню підлягали першочергові напрямки реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2020-2025 роки, питання щодо залученню регіональних рад реформ правосуддя до цього процесу, пропозиції щодо пріоритетів реформування сектору юстиції в України, в тому числі, правосуддя для громадян Донбасу.

Від господарського суду Донецької області у засіданні взяли участь судді Сковородіна Олена, Говорун Олександр, Демідова Поліна, Левшина Яна.