flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії "В"

18 червня 2019, 16:37

Відповідно до частини другої статті 28 Закону України «Пре державну службу» господарський суд Донецької області повідомляє про результати конкурсу на зайняття посад державної служби категорій «В»:

Переможець конкурсу на строкову вакантну посаду секретаря судового засідання (до 23.01.2022 або до фактичного виходу основного працівника з відпустки по догляду за дитиною) – Коновалова Анастасія Ігорівна, загальна сума балів - 9,6.

Переможець конкурсу на строкову вакантну посаду секретаря судового засідання (до 19.12.2021 або до фактичного виходу основного працівника з відпустки   по догляду за дитиною) – Борисюк Роксолана Романівна, загальна кількість балів – 9,3; друга за результатами конкурсу– Ісакова Анастасія Вячеславівна, загальна сума балів – 8.

Переможець конкурсу на строкову вакантну посаду секретаря судового засідання (до 12.12.2021 або до фактичного виходу основного працівника з відпустки по догляду за дитиною) – Любиченко Аліна Сергіївна, загальна сума балів - 9,2.

Переможець конкурсу на строкову вакантну посаду секретаря судового засідання (до 05.04.2021 або до фактичного виходу основного працівника з відпустки по догляду за дитиною) – Пузікова Юлія Сергіївна, загальна сума балів – 9,3.

Переможець конкурсу на строкову вакантну посаду секретаря судового засідання (до 09.06.2020 або до фактичного виходу основного працівника з відпустки по догляду за дитиною) – Стрюкова Анастасія Олегівна, загальна сума балів – 8,7.

Для участі у конкурсі на зайняття вакантних посад спеціаліста апарату суду до господарського суду Донецької області не надійшло жодної заяви.

Додатково повідомляємо, що один кандидат не з’явилися для проходження тестування протягом часу, передбаченого для тестування всіх кандидатів, також два кандидата не  з’явились для проходження співбесіди протягом часу, передбаченого для всіх кандидатів та вважаються такими, що не пройшли конкурсний відбір.