flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Державна судова адміністрація України відкликала офіційне оголошення щодо початку роботи ЄСІТС

18 березня 2019, 12:00

Державна судова адміністрація України повідомила про відкликання оголошення щодо забезпечення функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС).

Відповідно до рішення Вищої ради правосуддя від 28 лютого 2019 р. № 624/0/15-19 (Про повернення на доопрацювання проекту Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему) та враховуючи результати обговорення з судами, іншими органами та установами системи правосуддя питання необхідності відтермінування початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС), Державна судова адміністрація України повідомила про відкликання опублікованого оголошення в газеті "Голос України" (№ 229 (6984) від 01.12.2018).

Таким чином, зміни, передбаченні Законом «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів», які стосуються початку роботи Системи, не набирають чинності.

Водночас в судах продовжується тестова експлуатація  окремих підсистем (модулів) ЄСІТС, в тому числі й підсистеми Електронний суд.

Щодо початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи буде повідомлено додатково.