flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату господарського суду Донецької області пройшов підготовку для керівників і заступників керівників апаратів місцевих (окружних) та апеляційних судів

15 лютого 2019, 15:30

Заступник керівника апарату господарського суду Донецької області Олександр Васютін 11-15 лютого 2019 року в Харківському регіональному відділенні Національної школи суддів України пройшов підготовку для керівників і заступників керівників апаратів місцевих (окружних) та апеляційних судів.


В перші дні навчання учасники розглянули питання щодо ролі керівника апарату в організації роботи суду та забезпеченні ефективності його діяльності, мотивації та стимулювання персоналу, пошуку шляхів мотивації. 

Під час підготовки навчились реагувати на ключові виклики в управлінні комунікаційною діяльністю суду та шляхи  вирішення практичних проблем в управлінні комунікаційною діяльністю суду.

Окремо розглядались теми стосовно мистецтва правового письма та процесуального документування, підготовки службових та розпорядчих документів та «Етика ділового мовлення».

Також, учасники підготовки мали змогу обговорити важливі питання щодо впровадження Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи та концепцію електронного суду, міжнародний досвід в «Електронному судочинстві» та українські здобутки, методи організації контролю за роботою Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Насамкінець навчання учасникам було вручено сертифікати НШС України.