flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочалось опитування!

19 листопада 2018, 09:30

Шановні відвідувачі суду та учасники судових процесів!

З 19 листопада 2018 року по 3 грудня 2018 року господарський суд Донецької області пропонує вам взяти участь в анонімному опитуванні громадян щодо якості функціонування суду, шляхом заповнення паперової анкети, яку можна отримати у приміщенні установи протягом робочого часу.

Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом. Отримана інформація буде використана господарським судом Донецької області для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до суду. Будьте впевнені, що інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому виді.

Від вашої щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду. Ваша думка є важливою для нас, тому заздалегідь вдячні за співпрацю.

Заповнену анкету у паперовому виді необхідно опустити до скриньки, яка знаходиться на 3 поверсі біля інформаційного стенду.  

Крім того, ви маєте змогу завантажити бланк анкети опитування на офіційному сайті господарського суду Донецької області та надіслати бланк з відповідями на електронну адресу inbox@dn.arbitr.gov.ua .