flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся навчально-методичний збір за участю працівників, відповідальних за військовий облік призовників та військовозобов’язаних Донецької, Київської, Харківської та Черкаської областей

30 липня 2018, 15:30

25-26 липня 2018 року Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України у Черкаській області за сприяння  Державної судової адміністрації України та Національної школи суддів України, спільно з Генеральним штабом Збройних Сил України, а також за участю Житомирського обласного військового комісаріату та Черкаського обласного військового комісаріату,  організовано та проведено навчально-методичний збір.

Збір проведено з метою удосконалення теоретичних знань, навиків та умінь працівників, відповідальних за військовий облік призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації  та воєнний час щодо виконання вимог нормативних документів.

 У заході прийняли участь більше ста учасників, зокрема працівники місцевих судів Донецької, Київської, Харківської та Черкаської областей, відповідальних за ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.

З вітальним словом до учасників збору звернулися голова Черкаської міської ради – Бондаренко Анатолій Васильович, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області – Шевченко Світлана Володимирівна та головний спеціаліст з питань безпеки та мобілізаційної роботи Державної судової адміністрації України-Каземіров Сергій Костянтинович.

Представники Державної судової адміністрації, Генерального штабу Збройних Сил України, обласного (міського, районного) військового комісаріату з зазначеної теми прочитали лекції, провели бесіди, а також обмінялися досвідом з учасниками заходу.

Від господарського суду Донецької області у Зборі прийняла участь заступник начальника відділу управління персоналом –Латиш Марина Ігорівна.