flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату господарського суду Донецької області прийняв участь у семінарі з питань кадрової роботи та державної служби!

27 червня 2018, 10:31

18 червня 2018 року у м. Краматорськ пройшов семінар з питань кадрової роботи та державної служби організований Територіальним управлінням ДСА України в Донецькій області, Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях.

Від господарського суду Донецької області у семінарі взяли участь крівник апарату суду Ніценко-Івашура Оксана Анатоліївна, заступник відділу управління персоналом Латиш Марина Ігорівна та провідний спеціаліст відділу управління персоналом Романцова Оксана Олександрівна.

Під час заходу було заслухано представників Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях, обговорені питання присвоєння рангів державним службовцям та притягнення до дисциплінарної відповідальності державних службовців.

Після виступів учасники обговорили проблемні питання, що виникають під час застосування норм законодавства про державну службу, підвели підсумки щодо удосконалення ведення кадрової роботи.