flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керувати часом легко, поки ви робите дії

27 квітня 2018, 09:10

За підтримки українсько-канадського Проекту "Підтримка судової реформи" для фахівців відділу організаційного забезпечення діяльності органів суддівського самоврядування, 25 квітня 2018 року, відбувся тренінг з питань підвищення особистої ефективності.

”Ми вважаємо, що підвищувати необхідно не тільки кваліфікацію, а й особисту ефективність. Тому ми ініціювали семінар для фахівців відділу організаційного забезпечення діяльності РСУ саме з цих питань.”- такими словами відкрив навчальний тренінг Голова комітету з питань комунікаціі з міжнародними організаціями Ради суддів Украіни Вадим Бутенко.

Протягом дня досвідчений тренер Віталій Чуба знайомив учасників з правилами планування робочого часу, техніками цілепостановки та аналізом ризиків. "Ви можете покращувати власне управління часом через краще планування, розстановку пріоритетів, делегування, контроль над навколишньою обстановкою. Найголовніше - це розуміння себе і визначення, що ви зміните в своїх звичках, режимі і світовідчутті" - зауважив Віталій Чуба розповідаючи про правила роботи з непередбачуваними задачами.

"Я зрозуміла, що ключ до успішного тайм-менеджменту – планування і потім дотримання розпланованого часу. Люди, які говорять, що їм не вистачає часу просто не вміють його планувати." - поділилась своїми враженннями спеціалістка відділу Ольга Андрушко.

"Звісно, ми завжди плануємо свою роботу, проте зараз ми знаємо, як робити це правильно." - підкреслив начальник відділу Володимир Давиденко.

Джерело:

http://rsu.gov.ua

Прес-служба РСУ