flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відділ управління персоналом господарського суду Донецької області підвищує кваліфікацію

27 листопада 2017, 12:09

20-24 листопада 2017 року провідний спеціаліст відділу управління персоналом Романцова Оксана Олександрівна пройшла підготовку спеціалістів кадрового забезпечення місцевих та апеляційних судів у Харківському регіональному відділенні Національної школи суддів України.

Василь Миколайович Пивоваров - кандидат філологічних наук, доцент кафедри культурології Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого розповів про особливості норм сучасної української літературної мови та ознайомив з основами етики ділового листування та процесуального документування.

Світлана Михайлівна Соляр та Зінаїда Едуардівна Даніліч - представники Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Харківській та Сумській областях обговорили із працівниками кадрових підрозділів організаційні питання діяльності дисциплінарних комісій та проведення службового розслідування.

Тетяна Василівна Штих – суддя Дзержинського районного суду, кандидат юридичних наук провела інтерактивну лекцію з використанням презентації Power Poin на тему антикорупційного законодавства: міжнародні стандарти та їх запровадження в Україні.

Валентина Іллівна Черняк - заступник начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Харківській області розповіла про організацію роботи з документами, що містять службову інформацію з грифом «Для службового користування» та про порядок реєстрації, обліку, виготовлення та зберігання таких документів.

Людмила Миколаївна Волкова - суддя Харківського окружного адміністративного суду, член Ради суддів України охарактеризувала основні вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації» та основи професійної етики працівників апарату суду.

Лариса Анатоліївна Швецова - суддя Апеляційного суду Харківської області звернула увагу слухачів на особливості судового розгляду трудових спорів щодо поновлення на роботі, стягнення невиплаченої заробітної плати, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та інше.

Андрій Павлович Мацокін - головний редактор видання «Держслужбовець» упродовж тижня спілкувався із слухачами на тему застосування в роботі норм законодавства про державну службу, провів інтерактивні заняття з вивчення основних положень Закону України «Про державну службу» та ознайомив із системою оцінки персоналу.

За результатами підготовки було проведенно анкетування слухачів, підведені підсумки та вручені сертифікати Національної школи суддів України.