flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

8 травня 2024 року суддя Господарського суду Донецької області ШИЛОВА Олена, головні спеціалісти АНТОНЕНКО Людмила, ПІЧКО Оксана та помічник судді ЛАБУНЯ Світлана прийняли участь в семінарі «Основи особистісного зростання»

08 травня 2024, 18:36

8 травня 2024 року суддя Господарського суду Донецької області ШИЛОВА Олена, головні спеціалісти АНТОНЕНКО Людмила, ПІЧКО Оксана та помічник судді ЛАБУНЯ Світлана прийняли участь в семінарі «Основи особистісного зростання», який був організований Національною школою суддів України для суддів, помічників суддів, працівників апаратів місцевих та апеляційних судів.
Учасники навчального заходу ознайомилися з ключовими факторами, що впливають на особистісне зростання. Навчилися розвивати внутрішні опори та стійкість до стресів, які неминуче виникають у професійній діяльності суддів та працівників апаратів судів. Занурились у питання особистих меж, їх видів, необхідності усвідомлення та укріплення. Відпрацювали навички встановлення і захисту особистих меж за допомогою практичних вправ та інтерактивних завдань.
За результатами участі у семінарі слухачі отримали Сертифікати Національної школи суддів України.