flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Господарського суду Донецької області взяли участь у семінарі на тему «Процесуальні строки та судові повідомлення в реаліях воєнного стану»

14 грудня 2023, 12:12

11 грудня 2023 року Національна школа суддів України провела семінар для працівників апаратів судів “Процесуальні строки та судові повідомлення в реаліях воєнного стану”.

Під час навчання працівники апаратів судів обговорили конституційні принципи судочинства; актуальні питання інформування учасників про дату та час розгляду справи; співвідношення розумного строку розгляду справи за практикою Європейського суду з прав людини із процесуальною практикою в Україні.  Доповідачі приділили окрему увагу особливостям виклику в судове засідання осіб, які проживають на непідконтрольній Україні території, вручення їм копій рішень.

Від Господарського суду Донецької області приймали участь керівник апарату суду Оксана НІЦЕНКО-ІВАШУРА, провідний спеціаліст апарату суду Аліна АЛІЄВА, секретар судового засідання  Ярослав ФУРСОВ та секретар судового засідання Станіслав ВЛАСКО.