flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судових процесів!

24 серпня 2022, 15:51

У зв’язку із закінченням знаків поштової оплати (поштових марок) та проведенням відповідних процедур закупівлі, Господарський суд Донецької області повідомляє про неможливість з 22 лютого 2022 року здійснення відправки вихідної кореспонденції (розпорядження від 21.02.2022р.).
З метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань просимо використовувати сучасні альтернативні способи для отримання процесуальних документів та іншої інформації із суду, у тому числі з непроцесуальних питань (запит на інформацію та ін.) а саме:
При зверненні до суду, зазначати про всі відомі засоби зв’язку – актуальні (офіційні) електронні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів власні та інших учасників судової справи.
Ознайомитись з датою призначення справи до розгляду на веб-сайті Господарського суду Донецької області у розділі «Громадянам»: Список справ, призначених до розгляду.
Отримувати процесуальні документи електронною поштою.
Телефонувати на гарячу лінію суду за номером (096)068-16-02.
Отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:
зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити електронний кабінет в підсистемі «Електронний суд»), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за адресою:
https://mail.gov.ua/
для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.
Також, повідомляємо, що Державним підприємством "Центр судових сервісів", розроблено та впроваджено Телеграм чат-бот Єдиного інформаційно-довідкового центру Судової влади України, який надає можливість зручно направити звернення та отримати відповідну інформацію.
За допомогою чат-бота можна отримати:
інформацію щодо руху судової справи;
розклад роботи судових установ;
довідкову інформацію;
інформацію щодо сплати судового збору та багато іншого.
Знайти чат- бот в Telegram можна за назвою Судова влада України (@CourtGovUaBot) або за посиланням https://t.me/CourtGovUaBot , також посилання будуть розміщенні на порталі судової влади.

Про відновлення відправлення поштової кореспонденції буде повідомлено додатково.