flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Господарського суду Донецької області висловлює щирі співчуття родині, друзям, близьким

20 жовтня 2021, 14:46

Із великим сумом у серці Господарський суд Донецької області повідомляє про смерть Заслуженого юриста України, Першого заступника голови Арбітражного (Господарського) суду Донецької області, судді у відставці Часовського Євгена Павловича.

            Євген Павлович розпочав юридичну діяльність у 1973 році юрисконсультом Куйбишевського управління ЖКГ комбіната “Донецьквугілля”.

            У листопаді 1984 року був призначений суддею та в подальшому заступником голови Куйбишевського районного суду, м.Донецьк

            У серпні 1992 року Євгена Павловича було призначено першим Заступником голови Арбітражного (Господарського) суду Донецької області, яку він обіймав до виходу у відставку в 2006 році.

            За досягнення у професійній діяльності неодноразово заохочувався керівництвом Вищого господарського суду України, нагороджувався Почесною грамотою Ради суддів України, Почесною грамотою Верховного Суду України та Ради суддів України, Почесною відзнакою Вищого арбітражного суду України ІІ ступеня, Почесною грамотою Донецької облдержадміністрації.

            15 грудня 2004 року указом Президента України Часовському Євгену Павловичу, присвоєно почесне звання Заслуженого юриста України.

            Часовський Євген Павлович був талановитим юристом, який любив свою роботу, завжди знаходив спільну мову з колегами та користувався повагою і мав авторитет, як серед колег в судовій системі, так і за її межами.

            Євген Павлович назавжди залишиться беззаперечним професіоналом та авторитетним керівником в серцях тих, хто знав його та працював разом з ним.

            Колектив Господарського суду Донецької області висловлює щирі співчуття родині, друзям, близьким…