flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання секретарів судового засідання.

22 березня 2021, 16:32

15–19 березня 2021 року Регіональне відділення Національної школи суддів України провело тижневу онлайн–підготовку секретарів судового засідання місцевих та апеляційних господарських судів.

Онлайн–заняття відкрила директорка Харківського регіонального відділення Лілія Гуцал.

Начальник відділу супроводу онлайн–сервісів Департаменту централізованого адміністрування мереж та системного супроводу ДП “Інформаційні судові системи” Вадим Коваль презентував концепцію побудови Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, роботи з підсистемою “Електронний суд” та модулем “Електронний кабінет”, роботи з електронною справою та реєстрації заяв, що надійшли через підсистему “Електронний суд”.

Виконувач обов’язків завідувача кафедри культурології Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Василь Пивоваров розповів про особливості правопису з урахуванням змін і доповнень до сучасного ділового стилю.

Голова Господарського суду Донецької області Олена Сковородіна розповіла секретарям судових засідань про окремі аспекти методики роботи з матеріалами судових справ, участі секретаря судового засідання в підготовці справи до судового розгляду, а також про особливості застосування електронних доказів у господарському процесі.

Від Господарського суду взяли участь секретарі судового засідання Романцова Оксана, Кліменко Дар’я та Парахотін Юрій.