flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Онлайн засідання Донбаської регіональної ради з питань реформи правосуддя

17 грудня 2020, 19:02

16 грудня 2020 року в рамках Проєкту ЄС "Pravo-Justice" відбулося онлайн засідання Донбаської регіональної ради з питань реформи правосуддя на тему «Правосуддя в умовах збройного конфлікту та карантину».

Вітальними словами захід розпочали керівник Проєкту ЄС "Pravo-Justice" Довідас Віткаускас та координатор Донбаської регіональної ради з питань реформи правосуддя Олена Фонова.

Під час конференції учасниками було оглянуто дайджест «Правові виклики у Донбаському регіоні в умовах збройного конфлікту та карантину» Випуск 1 «Правосуддя»,  також, обговорювались питання на тему: кадрового голоду в судах Донбаського регіону. Як змінити негативну тенденцію?; проблеми визнання державою документів, виданих на окупованих територіях; невизначеність правового статусу людей в слідчих ізоляторах Донецької та Луганської областей, осіб, які відбували покарання на окупованих територіях на Сході України.

Участь у заході від Господарського суду Донецької області взяла голова суду Олена Сковородіна та суддя - спікер Костянтин Харакоз.