flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Донецької області тимчасово призупинено відправлення вихідної поштової кореспонденції

23 листопада 2020, 14:18

Господарський суд Донецької області, через блокування платежів суду на оплату поштових послуг та відсутністю фінансування, не має можливості  надсилати учасникам судового провадження процесуальні документи поштовим зв’язком.

 З метою якісного та своєчасного розгляду справи, рекомендуємо:

  1. Відстежувати дату призначення розгляду справи в Єдиному державному реєстрі судових рішень, на офіційному сайті суду за посиланням: https://dn.arbitr.gov.ua/sud5006/gromadyanam/csz/ у розділі «Список справ, призначених до розгляду» та «Стан розгляду справ»;

  2. Інформацію про рух судової справи можна дізнатись зателефонувавши до канцелярії суду (057)702-07-99, (057)702-04-65 або за номером телефону «Гарячої лінії» (096)068-16-02.

  3. Отримувати процесуальні документи можна електронною поштою (попередньо подавши заяву через офіційну електронну адресу inbox@dn.arbitr.gov.ua, через систему «Електронний суд» або поштою, в якій зазначити адресу своєї електронної скриньки).

  4. Для оперативного отримання інформації про дату, час і місце слухання справи і прийняті судом процесуальні рішення здійснити реєстрацію в системі "Електронний суд" https://cabinet.court.gov.ua.

Просимо поставитися з розумінням до ситуації, яка склалася у Господарському суді Донецької області та використовувати запропоновані альтернативні способи отримання інформації у судових справах. Про відновлення відправки поштової кореспонденції буде повідомлено додатково.