flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні відвідувачі суду!

17 березня 2020, 11:32

Нагадуємо, що через спалах у світі COVID-19 на території України введений карантин з 12 березня до 3 квітня 2020 року.

Зауважуємо на звернення Ради суддів України до громадян, які є учасниками судових процесів, щодо доцільності утримання від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін, а також утримання від відвідин суду, якщо є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

З цього приводу та з метою правильного і своєчасного розгляду господарських спорів, ви маєте змогу надсилати електронні документи скріпленим електронним цифровим підписом (ЕЦП) на офіційну електронну адресу суду inbox@dn.arbitr.gov.ua.

Також у тестовому режимі в суді працює підсистема «Електронний суд», реєстрація в якій можлива за посиланням: https://cabinet.court.gov.ua.

Наразі у Господарському суді Донецької області не завжди є можливість проведення судових засідань в режимі відеоконференції, через  відсутність вільних залів в інших судах.

Просимо звернути увагу, що згідно норм процесуального законодавства розгляд господарських справ є можливим за наявними матеріалами, без участі сторін.