flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "ДОНТОРГ" (м. Донецьк)

28 серпня 2020, 11:19

Повідомлення по справі № 905/308/20

  1. Повідомити Гірницьку міську раду та відповідача про перерву у підготовчому засіданні до 17.09.2020 року об 11:45 год., яке відбудеться у приміщенні суду, кімната №318.

  2. Визнати явку уповноважених представників сторін не обов'язковою.

  3. Встановити учасникам справи строк для подачі суду всіх пояснень, заяв, у тому числі по суті спору, клопотань та документів (доказів) в письмовій формі - не пізніше, ніж за три дні до дати судового засідання.

  4. Роз"яснити сторонам, що заяви, у тому числі по суті спору, клопотання та документи можуть подаватись в електронному вигляді на електронну адресу суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) із застосуванням власного електронного підпису, з урахуванням вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" і "Про електронні довірчі послуги".

Документи, отримані електронною поштою без електронного цифрового підпису або каналами факсимільного зв"язку, не належить до офіційних, тому судом не розглядаються.

  1. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

  2. Інформаццію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: http://dn.arbitr.gov.ua

Ухвала підписана 20.08.2020

 

Суддя  Н.В. Величко

 

Електронний варіант ухвал в мережі Інтернет за адресою: http://reestr.court.gov.ua/Review/91090931