flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Донецька інвестиційна компанія”, м. Донецьк. Повідомлення по справі № 5/92б (905/355/20).

05 червня 2020, 14:12

Ухвалою господарського суду Донецької області від 26.05.2020р.:

  • Задоволено заяву ТОВ «Спрінг» в особі ліквідатора Стоян М.М. б/н від 14.02.2020р. про забезпечення доказів шляхом витребування доказів частково.

  • Витребувано у Товарної біржі «Всеукраїнський торгівельний центр»:

-   належним чином засвідчені копії всіх документів, що стосуються підготовки проведення аукціону (вибір організатора аукціону, оформлення договору на проведення аукціону, узгодження умов реалізації заставного майна забезпеченим кредитором, укладення договору з організатором аукціону); проведення аукціону (повідомлення про проведення аукціону, спрямовані власнику майна, замовнику та іншим особам, визначених заявником, протоколи про проведення аукціону, пояснення щодо визначення початкової вартості майна, пояснення щодо підстав зниження початкової вартості майна та його оцінки, протокол аукціону з відомостями щодо переможця); оформлення результатів аукціону (договір купівлі-продажу та акт прийому-передачі, укладені між переможцем аукціону та ліквідатором щодо майна боржника – ТОВ «Спрінг» - будівлі магазину, яка розташована за адресою: Донецька обл., м.Добропілля, м.Білозірське, вул.Комсомольська, 3, загальною площею 1532,4кв.м).

  • Витребувано у приватного нотаріуса Добропільського міського нотаріального округу Шиманського Ю.І.:

-  документи, що стосуються підготовки проведення аукціону (вибір організатора аукціону, оформлення договору на проведення аукціону, узгодження умов реалізації заставного майна забезпеченим кредитором, укладення договору з організатором аукціону); проведення аукціону (повідомлення про проведення аукціону, спрямовані власнику майна, замовнику та іншим особам, визначених заявником, протоколи про проведення аукціону, пояснення щодо визначення початкової вартості майна, пояснення щодо підстав зниження початкової вартості майна та його оцінки, протокол аукціону з відомостями щодо переможця); оформлення результатів аукціону (договір купівлі-продажу та акт прийому-передачі, укладені між переможцем аукціону та ліквідатором щодо майна боржника – ТОВ «Спрінг» - будівлі магазину, яка розташована за адресою: Донецька обл., м.Добропілля, м.Білозірське, вул.Комсомольська, 3, загальною площею 1532,4кв.м).

  • Витребувано у приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Разумової О.І. копії документів, які повинні бути прикріплені до кожного правочину, що вчинявся у ліквідаційній процедурі ТОВ «Спрінг»:

-  копію Свідоцтва про придбання нерухомого майна на аукціоні при продажі майна в провадження у справах про банкрутство, яке посвідчувало придбання майна банкрута – будівлі магазину, що знаходиться за адресою – Донецька обл., м. Добропілля, м. Білозерське, вул. Комсомольська, 3, загальною площею 1532,4кв.м.;

-  копії акта про передання права власності на куплене майно від 19.03.2013р. і протоколу про проведення аукціону, складеного Товарною біржею «Всеукраїнський торгівельний центр» від 19.03.2013р.

-  копію договору дарування, серія та номер НАР 614121/р.№1278 від 15.09.215р., посвідченого приватним нотаріусом Царєйкіним М.М.;

 

  • Витребувано у Державного департаменту державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Київської міської державної адміністрації засвідчені належним чином копії наступних документів (за наявності) щодо проведення аукціону з продажу майна банкрута ТОВ «Спрінг», у тому числі:

-  документів щодо проведення аукціону з продажу майна банкрута ТОВ «Спрінг», у тому числі: підготовки проведення аукціону (вибір організатора аукціону, оформлення проекту договору на проведення аукціону, узгодження умов реалізації заставного майна із забезпеченим кредитором, укладення договору із організатором аукціону); проведення аукціону (повідомлення про проведення аукціонів, спрямовані власнику майна, замовнику та іншим особам, визначеним замовником; протоколи про проведення аукціонів, пояснення щодо визначення початкової вартості майна; прояснення щодо підстав зниження вартості майна та його оцінки); оформлення результатів аукціону (договір купівлі-продажу та акт приймання-передачі, укладені між переможцем аукціону та ліквідатором щодо майна боржника);

-  акту про передання права власності на куплене майно віл 19.03.2013р.;

-  договору дарування, серія та номер НАР 614121/р.№1278 від 15.09.2015р., посвідчений приватним нотаріусом Царєйкіним М.М. (запис про право власності, внесений на підставі рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер 24462515 від 16.09.2015р.).  

  • Відкладено підготовче засідання на 24.06.2020 року о 12:30 год., каб. 320.

 

  • Повідомлено про судове засідання позивача, ліквідатора та відповідачів.

Повідомити учасників справи про можливість подати письмові пояснення у справі на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі "Електронний суд", поштою, факсом або дистанційними засобами зв'язку, вчинити інші процесуальні дії в електронній формі з використанням власного електронного цифрового підпису, прирівняного до власноручного підпису, з урахуванням вимог Закону України "Про електронний цифровий підпис" та Закону України "Про електронні довірчі послуги".

Довести до відома учасників справи, що явка їх представників в судове засідання є не обов'язковою з урахуванням епідеміологічної ситуації в Україні та з метою убезпечення населення України від поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб.

Ухвала набирає чинності у строк та порядку, визначеному ст. 235 Господарського процесуального кодексу України та оскарженню не підлягає.

 

Суддя                                                                                                                  І.К. Чорненька

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою : http://reyestr.court.gov.ua/Review/89538029