flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи-підприємця Міхіна Віталія Анатолійовича (Донецька область, м. Краматорськ)

01 червня 2020, 14:59

Повідомлення по справі №905/773/20

            Відкладено розгляд справи на 23.06.2020 о 12:00 год., що відбудеться в приміщенні суду, кім. 318.

            Визнано явку уповноважених представників сторін в судове засідання не обов'язковою.

            Запропоновано сторонам виконати вимоги ухвали від 28.04.2020 по справі № 905/773/20 (відповідачу надати суду відзив на позовну заяву та всі можливі докази, на яких він грунтується, позивачу - відповідь на відзив (за наявності).

            Встановлено учасникам справи строк для подачі всіх пояснень, заяв, у тому числі по суті спору, клопотань та документів в письмовій формі - протягом десяти днів з дня вручення даної ухвали.

            Згідно з ч. 2 статті 169 ГПК України заяви, клопотання і заперечення подаються тільки в письмовій формі та мають відповідати приписам статті 170 цього Кодексу.

            Роз`яснено сторонам, що письмові докази подаються до суду в оригіналі або в належним чином засвідченій копії (ст.91 ГПК України). В разі подання копії документу вона повинна бути засвідчена відповідно до вимог чинного законодавства України (Закону України "Про нотаріат", Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" або ін.). Відповідно до п.5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003) відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів "Згідно з оригіналом", назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії, засвідчуватись повинна кожна сторінка документу з відтиском печатки підприємства, установи, організації, іншої юридичної особи.

            Враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" (з подальшими змінами та доповненнями) та лист Ради суддів України №9рс-186/20 від 19.03.2020 рекомендовано учасникам справи та іншим особам: всі необхідні документи (заяви, відзиви, пояснення, клопотання, тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі "Електронний суд", поштою, факсом або дистанційні засоби зв`язку; подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами; утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності захворювання (слабість, кашель, задуха, утруднення дихання, тощо).

            Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

            Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua

Суддя Н.В. Величко

Електронний варіант ухвал в мережі Інтернет за адресою: http://reyestr.court.gov.ua/Review/89481210