flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кредиторів ТОВ «Багатогалузева комерційна фірма «Донецькобліквидав», «Донецька товарна біржа», ЗАТ «Донецькформіздат», ТОВ «Видавництво «Восток-Україна», ТОВ «Мак Хаус Донбас» .

22 травня 2020, 14:58

Повідомлення по справі 27/89б про банкрутство Закритого акціонерного товариства “Донецькбланкіздат” м.Донецьк

 

Суд ухвалив:

           

Призначити заяву ліквідатора ЗАТ “Донецькбланкіздат” арбітражного керуючого Лялюка В.М. вих.№23 від 14.05.2020р. до розгляду в судовому засіданні на 17.06.2020 року о 12:00 год. Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Донецької області, кабінет № 322.      

Ліквідатору організувати та провести засідання комітету кредиторів з розгляду питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для заміни ліквідатора; протокол засідання комітету кредиторів, звіт ліквідатора, реєстр вимог кредиторів та проміжний ліквідаційний баланс банкрута станом на червень 2020р. надати суду  до дати судового звсідання.

Комітету кредиторів на засіданні комітету кредиторів розглянути питання щодо заміни ліквідатора у справі, відповідне клопотання та заяву обраної кандидатури арбітражного керуючого для заміни ліквідатора до дати судового засідання надати суду.  

Явка ліквідатора  та членів комітету кредиторів в судове засідання обов'язкова.

 

Суддя      С.С. Тарапата

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/89317694/