flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кредиторів ТОВ «ФК»Стоік» (м. Єнакієве), ТОВ «Інтерпромтехснаб ЛТД» (м. Єнакієве), ТОВ «Луганськшахтобудмонтаж» м. Луганськ

07 травня 2020, 14:06

Повідомлення по справі №908/2852/15 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Карпатибудінвест” м.Дружківка


Суд ухвалив:

           

Відкласти розгляд справи на 02.06.2020 року об 11:00 год. Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Донецької області, каб.№ 322.

 

Ліквідатору – арбітражному керуючому Ареф’єву А.Ю. до 20.05.2020р. надати суду та кредиторам у справі загальний звіт про проведену роботу станом на квітень 2020р. із зазначенням вжитих заходів щодо пошуку майна, його інвентаризації, збереження, оцінки та реалізації, виявлення та стягнення дебіторської заборгованості, розподілу отриманих від реалізованого майна коштів, тощо, з наданням первинних документів в підтвердження викладених у звіті фактів; реєстр вимог кредиторів, проміжний ліквідаційний баланс станом на квітень 2020р., а також письмові пояснення щодо причин невиконання вимог суду та неявки у судове засідання з наданням відповідних доказів.

 

Голові комітету кредиторів - ТОВ "Фінансова компанія Стоік" організувати та провести засідання комітету кредиторів з розгляду звіту ліквідатора про проведену роботу та питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для заміни ліквідатора, протокол засідання, відповідне клопотання, а також  письмові пояснення щодо причин невиконання вимог суду та неявки у судове засідання надати суду до 20.05.2020р.

 

Повторно здійснити електронний запит на автоматичне визначення кандидатури арбітражного керуючого для заміни ліквідатора по даній справі.        

 

Суддя С.С Тарапата

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою : http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/89007436