flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "Макіївська взуттєва фабрика "Аспект", м. Макіївка, Донецька область.

30 квітня 2020, 14:30

Повідомлення по справі 905/632/19.

 

Ухвалою господарського суду Донецької області від 27.04.2020р.:

  • призначено підготовче засідання на 19.05.2020р. об 11:30год., каб. 320;

  • повідомленопро дату судового засідання ПП «Діоніс» в особі ліквідатора Пономаренка А.О., ТОВ «Макіївська взуттєва фабрика «Аспект", ТОВ «Донбас Плюс».   

            Повідомити учасників справи про можливість подати письмові пояснення у справі на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі "Електронний суд", поштою, факсом або дистанційними засобами зв`язку, вчинити інші процесуальні дії в електронній формі з використанням власного електронного цифрового підпису, прирівняного до власноручного підпису, з урахуванням вимог Закону України "Про електронний цифровий підпис" та Закону України "Про електронні довірчі послуги".

            Довести до відома учасників справи, що явка їх представників в судове засідання є не обов`язковою з урахуванням епідеміологічної ситуації в Україні та з метою убезпечення населення України від поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб.

Ухвала набирає чинності у строк та порядку, визначеному ст.235 Господарського процесуального кодексу України та оскарженню не підлягає.

 

         Суддя                                                                                                        І.К. Чорненька

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою : http://reestr.court.gov.ua/Review/88927463