flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги боржника – ТОВ «І.С. Компані» (м.Донецьк) та кредиторів – ТОВ «АПМ Фінанс» (м.Макіївка), ТОВ «Фінансова компанія «Кросс капітал» (м.Макіївка), ТОВ «Лендганд» (м.Донецьк)

27 лютого 2020, 14:49

Повідомлення по справі №27/165б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «І.С.Компані», м. Донецьк (ЄДРПОУ 34980829)

 

Суд ухвалив:

Відсторонити Великодну А.А. від виконання повноважень ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю “І.С.Компані” (код ЄДРПОУ 34980829), м. Донецьк у зв’язку з припиненням діяльності арбітражного керуючого.

 

          Відкласти розгляд питання з визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі на 11.03.2020 року об 11:00 год. Засідання суду відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області, каб.№322.

 

Здійснити електронний запит на визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатора у даній справі.

 

Зобов’язати голову комітету кредиторів (ТОВ «Краєвид») організувати та провести засідання комітету кредиторів з розгляду питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі; протокол засідання комітету кредиторів та відповідне клопотання із заявою арбітражного керуючого про згоду на участь у справі надати суду;

 

Комітету кредиторів вирішити на засіданні комітету кредиторів питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі.

 

Кредиторам у справі надати суду та голові комітету кредиторів свої пропозиції щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі.

 

Явка членів комітету кредиторів в судове засідання обов’язкова.

 

Суддя С.С Тарапата

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/87395066/