flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кредиторів ФО Гавриш М.Ю. (Донецьк), ФО Рева Р.В. (Донецьк), ФО Головещенко В.І. (Донецьк), ФО Ледерер О.В. (Донецьк), ФО Тохтаміров К.Ф.

16 жовтня 2019, 14:53

Повідомлення по справі №905/242/13-г про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю Авіакомпанія  «Донбасаеро» м. Донецьк

Відкласти розгляд заяви ліквідатора - арбітражного керуючого Затворницької О.М. №01-25-17/272 від 02.11.18р. про звільнення від виконання повноважень ліквідатора ТОВ “АВІАКОМПАНІЯ “ДОНБАСАЕРО”  на  13.11.2019 року о 10:30 год. Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Донецької області, каб.№322.

Повторно здійснити електронний запит на автоматичне визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором по даній справі.

Кредиторам у справі надати суду та членам комітету кредиторів свої пропозиції щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у даній справі та заяву обраної кандидатури арбітражного керуючого      про згоду на таке призначення.

Керівникам членів комітету кредиторів (ТОВ "АК "Роза вітрів" та Транснаціональна фінансово-промислово нафтова компанія "Укрнафта") надати суду письмові пояснення щодо причин невиконання вимог Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” щодо участі представників на засіданнях комітету кредиторів з метою прийняття відповідних рішень      та невиконання вимог суду щодо явки представників в судові засідання.

Ліквідатору Затворницькій О.М. до дати судового засідання надати суду письмове обґрунтування неможливості виконання обов'язків ліквідатора по справі з наданням відповідних доказів.

Явка в судове засідання представників членів комітету кредиторів обов'язкова.

        Суддя С.С Тарапата

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою : http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/84897758