flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кредиторів Комунальне підприємство Донецької міської ради «Донецькміськтепломережа» (м.Донецьк), ТОВ «Донецький завод будівельних матеріалів «АСТОР» (м. Донецьк), ТОВ «АЗМАР» (м. Донецьк), ТОВ «УНИКОМ» (м. Донецьк), ТОВ «РУБІН» (м. Донецьк

20 березня 2018, 15:31

Повідомлення по справі №905/5359/13 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “ВОСХОД”, м. Донецьк (код. ЄДРПОУ 31018243)

 

Суд ухвалив:

           

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на  10.04.2018 року о  12:20 год. Засідання суду відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області, каб.322

                                                                                          

Ліквідатору до дати судового засідання надати суду звіт ліквідатора, реєстр вимог кредиторів, проміжний ліквідаційний баланс станом на січень 2018р. та документи в підтвердження проведеної роботи.   

 

Голові комітету кредиторів організувати та провести засідання комітету кредиторів з розгляду питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі; докази повідомлення всіх членів комітету кредиторів про проведення засідання, протокол засідання комітету кредиторів, відповідне клопотання та заяву обраної кандидатури арбітражного керуючого про згоду на участь у справі надати суду до дати судового засідання.

 

Комітету кредиторів відповідно до вимог п.8 ст.26 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вирішити на засіданні комітету кредиторів питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі; надати суду відповідне клопотання та заяву арбітражного керуючого про згоду на участь у справі про банкрутство.

 

Явка ліквідатора та  представників комітету кредиторів в судове засідання обов’язкова.

 

Дану ухвалу направити ліквідатору, членам комітету   кредиторів та ТОВ “АСТРОН ДЕВЕЛПМЕНТ ГРУП КАПІТАЛ”.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та може бути оскаржена в порядку та строки, передбачені Господарським процесуальним кодексом України, шляхом подання апеляційної скарги через господарський суд Донецької області.

 

Суддя С.С Тарапата

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою : http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/72670893