flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги арбітражного керуючого Ареф’єва А.Ю (м.Луганськ), ТОВ «Об’єднана вантажно-транспортна компанія» (м.Єнакієве Донецької області), ЗАТ «Горлівське» (м.Горлівка Донецької області)

12 квітня 2016, 16:41

 Справа №42/78б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Об’єднана вантажно–транспортна компанія”, м.Єнакієве Донецької області.

Суд ухвалив:

Розгляд заяви Публічного акціонерного товариства “Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк” про відновлення втраченої справи №42/78б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Об’єднана вантажно–транспортна компанія”, м.Єнакієве призначити в судовому засіданні на 26.04.2016р. о 10:40 год.

Зобов’язати ліквідатора, заявника та кредиторів до дати судового засідання надати суду письмові відомості щодо юридичних чи фізичних осіб, які брали участь у справі і в якому процесуальному статусі, їх найменування та місцезнаходження; реєстр вимог кредиторів; звіти ліквідатора про проведену роботу; матеріали інвентаризації майна банкрута; документи щодо реалізації майнових активів банкрута відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"; документи щодо фінансово-господарської діяльності підприємства боржника; відомості щодо місцезнаходження або можливого місцезнаходження копій матеріалів справи або даних стосовно таких копій; за наявності надати суду документи або їх копії, надіслані (видані) господарським судом та іншими учасниками процесу до втрати справи; документи або їх копії, що збереглися у кредитора (навіть якщо вони не посвідчені в установленому порядку).

Примірники даної ухвали надіслати заявнику, ліквідатору, відомим кредиторам, відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції в Донецькій області.

Явка в судове засідання уповноважених представників учасників процесу обов’язкова.

 

Суддя Попов О.В.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, зал судових засідань №2.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою : http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

         Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет – «12» квітня 2016 року.