flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Державне підприємство «Донецька залізниця» (м.Донецьк)

11 квітня 2016, 16:47

  Розгляд скарги № 905/267/15  відкладено на підставі ст.ст. 86, 121-2 ГПК України.

 

За матеріалами скарги Державного підприємства “Донецька залізниця” м. Донецьк на дії Відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України м. Київ

 

 

Суддя  Гринько С.Ю.

 

Скаржник на виклик суду не явився без поважних причин, про час і місце якого був належним чином повідомлений.

    Позивач за справою № 905/267/15 – товариство з обмеженою відповідальністю «Шахтарськтранс» направив до господарського суду електронне повідомлення про неможливість взяти участь в судовому процесі його представника і просить відкласти розгляд скарги на іншу дату.

Приймаючи до уваги відсутність документів, необхідних для вирішення питань, поставлених у скарзі заявника, господарський суд відкладає розгляд скарги на підставі ст.86 ГПК України.

    Керуючись ст.ст.86,121-2 ГПК України, суд –

У Х В А Л И В:

    Відкласти розгляд скарги на  14.04.2016 на 11 годин 30 хвилин ((кім.№  313.)

Скаржнику надати оригінали документів в обґрунтування заявленого, надати докази стягнення з за наказом господарського суду виконавчого збору.

Відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України надати наступні документи: письмовий відзив на скаргу з доказами проведення виконавчий дії, передбачених Законом України "Про виконавче провадження"; надати копії виконавчого провадження № ВП № 48909742 до суду; докази стягнення з боржника за наказом господарського суду виконавчого збору; докази повернення наказу до господарського суду без виконання після отримання постанови ВГСУ України про відміну рішення господарського суду, за яким виданих наказу на примусове виконання.

Явка представників сторін обов’язкова.

Вдруге попереджаю, що за невиконання дій. покладених на сторону з винної сторони стягується штраф на користь держаного бюджету відповідно до п.5ст. 83 ГПК України.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет  - «11» квітня 2016 року.