flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ФОП Калістратов Б.В. (м.Макіївка), ФОП Ковальчук Р.В. (смт.Оленівка, Волноваський р-н, Донецької області)

23 березня 2016, 14:34

 Справа №42/15б про банкрутство Фізичної особи – підприємця Ковальчука Романа Володимировича смт.Оленівка, Волноваський р-н, Донецької області

Суд ухвалив:

1.Призначити судове засідання для вирішення питання, щодо відновлення втраченої справи №42/15б на 12.04.2016р. о 10год.30хв.

2.Зобов’язати ліквідатора (арбітражного керуючого Годовиченко Д.В.) до дати судового засідання надати суду письмові відомості щодо юридичних чи фізичних осіб, які брали участь у справі і в якому процесуальному статусі, їх найменування та місцезнаходження; реєстр вимог кредиторів; матеріали інвентаризації майна банкрута; звіти ліквідатора;  документи щодо реалізації майнових активів банкрута відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” за наявності; документів щодо фінансово-господарської діяльності боржника; за наявності надати суду документи або їх копії, надіслані (видані) господарським судом та іншими учасниками процесу до втрати справи.

3.Зобов’язати відомих кредиторів до дати судового засідання надати суду документи по справі №42/15б або їх копії, що збереглися у них.

4.Примірники даної ухвали надіслати боржнику, заявнику, ліквідатору та відомим кредиторам.

5.Явка в судове засідання уповноважених представників учасників процесу обов’язкова.

 

Суддя Попов О.В.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, зал судових засідань №1.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою : http://www.reyestr.court.gov.ua/.

         Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет – «23» березня 2016 року.