flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «Мактрейдер» (м. Донецьк)

21 березня 2016, 11:44

 По  справі № 905/3333/15

за заявою боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “МЕТ ІНВЕСТ ПРОЕКТ”, м. Краматорськ Донецької області (код ЄДРПОУ 38544525)      

про визнання банкрутом на підставі ст.95 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”     

Суддя             С.С. Тарапата

 

Суд ухвалив:

 

Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою відповідальністю “МЕТ ІНВЕСТ ПРОЕКТ”, м. Краматорськ Донецької області.

Ліквідувати юридичну особу – Товариство з обмеженою відповідальністю “МЕТ ІНВЕСТ ПРОЕКТ”, м. Краматорськ Донецької області (84331, м.Краматорськ, вул.Двірцева, буд. 7; код ЄДРПОУ 38544525).

Кредиторські вимоги, які не були заявлені в установлений Законом строк або відхилені господарським судом, вважати погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнати такими, що не підлягають виконанню.

Провадження по справі № 905/3333/15 припинити.

Ліквідатору знищити печаті та штампи підприємства, повідомити про завершення ліквідаційної процедури державний орган з питань банкрутства; відповідні докази подати до суду в 10-тиденний строк.

Копію цієї ухвали направити органу державної реєстрації для внесення відповідних записів до ЄДРПОУ та іншим особам, переліченим в ст.46 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет  - «21» березня 2016року.