flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “ Інжинірингова компанія “Герц ” (м. Донецьк)

02 березня 2016, 15:36

 У задоволенні позовних вимог Публічного  акціонерного  товариства  Акціонерний  банк  “Південний”,  м. Одеса, до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю “ПУЛЬСАР” м.Донецьк, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю “Інжинірингова компанія “Герц”, м.Донецьк, про звернення стягнення на предмет іпотеки, шляхом визнання за ПАТ Акціонерний банк "ПІВДЕННИЙ" права власності на машиномісце №14, загальною площею 16,8 кв.м. у підвалі житлового будинку літ.А-17, яке знаходиться за адресою: Донецька область, місто Донецьк, вул.Миронова, буд. 15 «а», реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 7387814101, у рахунок часткового задоволення вимог ПАТ Акціонерний банк «Південний» за кредитним договором   №СС2013-00004 від 13.02.2013р.  у сумі 40845,00грн., – відмовлено.

 

за позовом:  Публічного  акціонерного  товариства  Акціонерний  банк  “Південний”,  м. Одеса,

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю “ПУЛЬСАР” м.Донецьк,

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю “Інжинірингова компанія “Герц”, м.Донецьк

про звернення стягнення на предмет іпотеки,

 

 

 

   

Суддя  Харакоз К.С.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет  - «02» березня 2016 року.