flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ПАТ «Конструкція» (м.Донецьк)

14 січня 2016, 11:51

  У клопотанні по справі № 905/3597/15  відмовлено відповідно до ст.86 ГПК України.

 

за позовом - Дочірнього підприємства "Трансгарант-Україна", м. Київ

до відповідача - Публічного акціонерного товариства "Конструкція", м. Донецьк

про стягнення 15072,84 грн.

 

  Суддя  Гринько С.Ю.

 

 

        Проаналізувавши надані сторонами документи господарський суд, враховуючи приписи частини першої ст. 74-1 Господарського процесуального кодексу України та пункт другий Прикінцевих та перехідних положень Закону України № 5041-VI від 04.07.2012 р. “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо участі у судовому засіданні в режимі відео конференції”, якими визначено, що до повного забезпечення функціонування системи відео конференції зв'язку в усіх судах України учасники судового процесу можуть брати участь у судових засіданнях в режимі відео конференції за наявності технічної можливості для її проведення у відповідних судах, вважає неможливим задовольнити дане клопотання з огляду на наступне.

       

        При проведенні господарським судом бронювання майданчиків відео конференції через он-лайн систему бронювання за електронною адресою https://vr.court.gov.ua встановлено, що у господарського суду міста Києва відсутній вільний час для проведення судового засідання в режимі відео конференції  напризначеного на 21.01.2016 року.

Керуючись ст. 74-1 та ст. 86 ГПК України, суд –

 

УХВАЛИВ:

У клопотанні Дочірнього підприємства «Трансгарант-Україна» м. Київ про участь у судовому засіданні в режимі відео конференції відмовити.

 

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет  - «14» січня 2016 року.