flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги СПД ФО Суханов Іван Олександрович (м.Донецьк)

14 січня 2016, 11:49

 По справі № 905/69/16   порушено провадження  відповідно до  ст.ст.64-65 ГПК України.

 

за позовом - Фізичної особи-підприємця Суханова Івана Олександровича, м.Донецьк

до відповідача – Публічного акціонерного товариства Державний ощадний банк України філії Донецького обласного управління, м. Донецьк

про стягнення 40810,85 грн. та повернення нерухомого майна.

 

      Суддя  Гринько С.Ю.

 

При підготовці справи до розгляду, господарський суд визнав позовну заяву такою, що відповідає нормам ст.ст.54-57 Господарського процесуального кодексу України і достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. 

Керуючись ст.ст. 64-65 ГПК України, суд –

 

УХВАЛИВ:

Прийняти   позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі 905/69/16. Судове засідання призначити на 04.02.2016 року о 10:30 год., яке відбудеться у приміщенні суду,  кімната  № 313.                      

            

   До дня слухання спору пред’явити документи та виконати наступні дії:

   Позивачу обґрунтувати заявлені вимоги до філії  Донецького обласного управління Публічного акціонерного товариства Державний ощадний банк України (уточнити відповідача) і надати докази направлення позовної заяви до юридичної особи. Надати оригінали документів в підтвердження підстав позову з посиланням на конкретні умови договору, обґрунтування ціни позову, докази щомісячного виставлення рахунків відповідачу для перерахування розмірів орендної плати.

   Відповідачу надати письмовий відзив на позов з посиланням на норми права, докази належного виконання грошових зобов’язань за договором.

   Явка представників сторін обов’язкова.

 

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет  - «14» січня 2016 року.