flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кредиторів Бугай Володимира Дмитровича (м. Київ), ПАТ "СТ "Гарантія" (м. Київ), Чуквінської Катерини Андріївни (м. Львів), Шевченко Тамари Михайлівни (м. Київ), Шеремет Віти Миколаївни (м.Київ), ПАТ "СК "Грандвіс" (м. Київ)

30 грудня 2015, 11:49

По справі №905/807/14 

Суд ухвалив Відкласти розгляд заяв та клопотань про відновлення справи №905/807/14 про банкрутство Приватного акціонерного товариства “Міська страхова компанія”, м.Донецьк, на  10.02.16р. о 12:00 год.

Засідання суду відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, пр. Леніна, 5, каб. 104.

Зобов'язати кредиторів до дати судового засідання надати суду копії заяв про визнання грошових вимог до боржника, що надсилалися до господарського суду Донецької області до втрати справи.

Зобов'язати кредиторів: ПрАТ "ВУСО", м. Київ, Сербулової Вікторії Олександрівни та Біляка Віталія Михайловича - до дня судового засідання надати суду документи вказані в додатках до заяв конкурсних кредиторів, які подавалися до господарського суду Донецької області до втрати справи.

Розпоряднику майна та боржнику за наявності направити до суду копії заяв вищевказаних кредиторів.

 

розглянувши заяву Хмельової А.Д. №б/н від 08.06.15р. про відновлення справи №905/807/14 про банкрутство Приватного акціонерного товариства “Міська страхова компанія”, м.Донецьк

Суддя С.С. Тарапата

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет  - «30» грудня 2015 року.