flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «ТОРГ-СТРОЙ КОМПАНІЯ» (м. Донецьк)

23 жовтня 2015, 14:08

 12.10.2015 прийнято рішення по справі № 905/678/15

В задоволенні позовних вимог Товариства з обмеженою відповідальністю “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ”, м. Маріуполь, Донецька область, до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю “ТОРГ-СТРОЙ КОМПАНІЯ”, м. Донецьк, про    витребування майна з чужого незаконного володіння – відмовлено.

 

Позовні вимоги Товариства з обмеженою відповідальністю “Райффайзен Лізинг Аваль” м. Київ, до відповідачів: 1) Товариства з обмеженою відповідальністю “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ”, м. Маріуполь, Донецька область, 2) Товариства з обмеженою відповідальністю “ТОРГ-СТРОЙ КОМПАНІЯ”, м. Донецьк, про визнання Договору зберігання б/н від 03.06.2014р. недійсним та витребування майна – задоволено.

 

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ”, м. Маріуполь, Донецька область

до відповідача : Товариства з обмеженою відповідальністю “ТОРГ-СТРОЙ КОМПАНІЯ”, м. Донецьк

 

про витребування майна з чужого незаконного володіння

та за позовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору Товариства з обмеженою відповідальністю “Райффайзен Лізинг Аваль” м. Київ

до відповідачів: 1) Товариства з обмеженою відповідальністю “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ”, м.Маріуполь, Донецька область, 2) Товариства з обмеженою відповідальністю “ТОРГ-СТРОЙ КОМПАНІЯ”, м. Донецьк

про визнання Договору зберігання б/н від 03.06.2014р. недійсним та витребування майна

 

 

Суддя  Харакоз К.С.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет  - «23» жовтня 2015 року.