flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «Данко-Ізол», Реєстраційної служби Докучаєвського міського управління юстиції Донецької області (м. Докучаєвськ), Товариства з обмеженою відповідальністю «Данко-Базальт» (м. Старобешеве, Донецька область)

29 вересня 2015, 16:18

 Повідомлення по справі №905/252/15

Ухвалою суду  від 21.09.2015 по справі № 905/252/15  призначено експертизу, провадження про справі зупинене.

за позовом: Публічного акціонерного товариства «Державний експертно-імпортний банк України»

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «ДАНКО-ІЗОЛ»,  Товариства з обмеженою відповідальністю «Енергія плюс»

за участю третіх осіб які не заявляють позовних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Реєстраційна служба Докучаєвського міського управління юстиції Донецької області, Товариства з обмеженою відповідальністю «ДАНКО-БАЗАЛЬТ»

про: визнання договорів недійсними, визнання права  та відновлення становища, яке існувало до порущення прав позивача укладення прав позивача укладанням оспорюваних правочинів.

 

Суддя Сажнева М.В.

 

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Леніна, 5, каб. № 104(перший поверх).

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет  - «29» вересня 2015 року.