flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «Донецька будівельна компанія» (м. Донецьк)

25 вересня 2015, 12:16

  Розгляд справи № 905/749/15  зупинено відповідно до ч.1 ст.79 ГПК України

 

за позовом: Товариство з обмеженою відповідальністю “Донецька будівельна компанія” м. Донецьк Україна

до відповідача1: Компанії STELLA SOLUTIONS LIMITED”, Лондон, Об’єднане Королівство Великобританії та Північної Ірландії

до відповідача2: Товариства з обмеженою відповідальністю “Торг-Строй Компанія” м. Донецьк Україна

про стягнення 412900,00 доларів США, 2101,00 грн.

   

  Суддя  Гринько С.Ю.

 

Оскільки для вручення за кордон судових та позасудових документів господарському суду Донецької області необхідно витребувати документи, визначенні ст.3 Конвенції про вручення за кордоном судових та позасудових документів у цивільних або комерційних справах 1965 року та п.6.7 Інструкції до неї (позовну заяву і додані до неї документи в двох примірниках), перекладені на англійську мову, нотаріально засвідчені для передачі їх до Міністерства юстиції України господарським судом Донецької області для вручення за кордоном судових або позасудових документів відповідачу,суд  відповідно до ч.1 ст. 79 ГПК України - зупинити провадження у даній справі до надання документів позивачем до отримання перекладених документів від позивача.

Позивачу надати дві копії позивної заяви з доданими до неї додатками, перекладені на англійську мову, всі копії яких мають буди нотаріально засвідчені.Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет  - «25» вересня 2015 року.