flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін у справі №905/1010/24:

23 серпня 2024, 18:07

Товариства з обмеженою відповідальністю «Бакалія-Трейд» (код ЄДРПОУ 38379292), м. Маріуполь

 

У справі № 905/1010/24:

за заявою кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія «Ю-Бейс», м.Київ,

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «Бакалія-Трейд» (код ЄДРПОУ 38379292), м. Маріуполь, Донецька область,

про відкриття провадження у справі про банкрутство,

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 13.08.2024 постановлено:

Відкласти розгляд заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство на 27.08.2024 року о 12:30 год. зал судового засідання №105.

Повторно зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія «Ю-Бейс» надати суду для огляду оригінали доданих до заяви документів.

Боржнику надати суду відзив на заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство у відповідності до вимог статті 36 Кодексу України з процедур банкрутства; докази в обґрунтування свої заперечень; баланс на останню звітну дату; докази оплати заборгованості; копію Статуту; докази направлення копії відзиву з доданими документами ініціюючому кредитору.

Повідомити кредитора та боржника про місце, час та дату підготовчого засідання.

Роз'яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Повідомити учасників справи про обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній інформаційно-телекомунікаційній системі (ЄСІТС) та можливість ознайомлення з матеріалами справи через ЄСІТС або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Ухвала набрала законної сили  з моменту її прийняття та оскарженню не підлягає.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

                                                                                                         

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/120993582