flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи-підприємця Бараненка Владислава Ігоровича, м. Добропілля Донецької області

25 липня 2024, 15:11

Повідомлення по справі № 905/19/24

Господарський суд Донецької області у складі судді Чернової О.В., за участю секретаря судового засідання Рикова А.С, розглянувши у відкритому підготовчому засіданні справу за позовом: Заступника керівника Покровської окружної прокуратури Донецької області, м.Покровськ Донецької області

в інтересах держави в особі

позивача 1: Відділу освіти Добропільської міської ради, м. Добропілля Донецької області,

позивача 2: Східного офісу Держаудитслужби, м. Дніпро

до відповідача: Фізичної особи-підприємця Бараненка Владислава Ігоровича, м. Добропілля Донецької області

про визнання недійсними додаткові угоди та стягнення 44018,74грн,

за участю третьої особи 1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача 1: Добропільської міської ради, м. Добропілля Донецької області,

за участю третьої особи 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Добропільської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області, м. Добропілля Донецької області,

 

Відповідно до Ухвали Господарського суду Донецької області від 23.07.2024 суд постановив:  Закрити підготовче провадження у справі №905/19/24 та призначити судове засідання з розгляду справи по суті на  20.08.2024 о 14:30 год. Повідомити учасників справи про дату, час та місце судового засідання.

Судове засідання у справі №905/19/24 провести в режимі відеконференції з використанням підсистеми відеоконференцзв’язку Електронного суду (https://vkz.court.gov.ua/), засідання відбудеться в приміщені суду, зала судового засідання №104.

Надати можливість участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів представнику позивача 2 – Пономарьову Р.В.

Рекомендувати іншим учасникам справи брати участь у судовому в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України. Судове засідання відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Рекомендувати учасникам справи заявляти клопотання про розгляд справи за їх відсутності на підставі наявних у суду матеріалів в порядку статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

Ухвала складена та підписана 23.07.2024.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

 

Суддя Чернова О.В.

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/120570393