flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги cторін у справі №5/174б: 1) Донецька обласна Рада спілки працівників хімічної та нафтохімічної галузей промисловості; 2) Артемівський районний відділ ПФУ

24 липня 2024, 15:27

У справі № 5/174б:

за заявою ініціюючого кредитора Державну податкову службу України в особі відокремленого підрозділу - Головного управління ДПС у Донецькій області,

до боржника Відкритого акціонерного товариства Содовий завод м.Слов`янськ,

про банкрутство,

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 12.07.2024 постановлено:

Призначити розгляд звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу Товариства з обмеженою відповідальністю "ГЕРЕХТ" на 25.07.2024 року о 16:30 год. зал судового засідання №104.

Ліквідатору до дати судового засідання надати суду докази повідомлення всіх членів комітету кредиторів про проведення засідання 08.04.2024.

Роз'яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Повідомити сторони, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено.

Повідомити сторін про можливість надсилати документи, що стосуються розгляду судової справи: через особистий кабінет в системі “Електронний суд”; електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) - у разі неможливості надсилання через систему “Електронний суд”.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси сторін.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набирає чинності у строк та порядку, визначеному ст. 235 Господарського процесуального кодексу України та оскарженню не підлягає.

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/120354358