flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін у справі №905/945/24: Адвокатського об’єднання “Донецька обласна колегія адвокатів”, м.Донецьк,

17 липня 2024, 15:32

У справі № 905/945/24:

за позовом Управління комунальної власності Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, м.Слов’янськ, Донецька область,           

до відповідача Адвокатського об’єднання “Донецька обласна колегія адвокатів”, м.Донецьк, в особі філії Юридична консультація м.Слов’янська м.Слов’янськ, Донецька область,           

про стягнення 1218528,23 грн, зобов’язання повернути приміщення комунальної власності,

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 09.07.2024 постановлено:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі 905/945/24.

  2. Справу №905/945/24 розглядати за правилами загального позовного провадження.

  3. Підготовче засідання призначити на 25.07.2024 року о 13:45 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 105.                                      

  4. Визначити явку представника позивача в судове засідання обов'язковою (в режимі відеоконференції).                     

  5. Зобов'язати позивача надати суду письмові пояснення щодо доданого до позовної заяви від 03.07.2024 додатку: “Позовна заява (нова редакція)”, згідно якої сторонами позову визначено Управління комунальної власності Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області та ФОП Шевченко Наталія Миколаївна.

  6. Зобов'язати відповідача надати суду положення про філію Юридична консультація м.Слов’янська (ідентифікаційний код: 02889644).

  7. Встановити відповідачу строк для надання відзиву на позов із урахуванням вимог статті 178 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали. Докази надіслання копії відзиву та доданих до нього документів позивачу надати до суду.     

  8. Роз’яснити відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, письмових пояснень суд вирішує справу за наявними матеріалами.

  9. Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

  10. Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані через особистий кабінет в системі "Електронний суд" (Вхід до системи "Електронний суд" https://id.court.gov.ua); електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) – у разі неможливості надсилання через систему “Електронний суд”.

  11. Повідомити відповідача про обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній інформаційно-телекомунікаційній системі (ЄСІТС) та можливість ознайомлення з матеріалами справи через ЄСІТС або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

  12. Повідомити сторони, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено.

  13. Роз'яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

  14. Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

  15. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

  16. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

                                                                                                         

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/120290164